Ганна Муца саботує встановлення дитячого майданчику

Начальник відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Муца Ганна Михайлівна не помічає у центі міста, а ні гори сміття, а ні самовільно встановленої огорожі.

Мешканці ОСББ будинку 21А, що по вул. Б. Хмельницького  звернулись до міської ради про демонтаж огорожі, що знаходиться у дворі їхнього будинку для облаштування спільної відпочинкової зони та дитячого майданчика для усіх будинків, які межують з даною територією. Управлінням міської ради було ініційовано створення комісії з представників ЖКГ, депутатів, управління муніципальної варти а також представників ОСББ.

Та чомусь неодноразові звернення громадян про незаконність встановлення паркана не зацікавила працівника муніципальної варти, а от сама голова комісії в особі начальника відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Муци Ганни Михайлівни всяко намагалась уникнути відповіді на запитання про огорожу та вперто захищала представників бізнесу будинків по вул. Чорновола , які кричали, що саме вони власники даної земельної ділянки і їхнє ОСББ розпоряджатиметься даною ділянкою як їм заманеться.
Та як стало відомо у ході розмови, «ОСББ» по вул. Чорновола навіть не подавало звернення до міської ради на отримання земельної ділянки для обслуговування. І тоді пані Муца поспіхом запропонувала перенести засідання комісії на «після свят». Очевидно зрозуміла, що так далі не піде і елемент лобізму має подати відповідне звернення.
Ще декілька незручних запитань від мешканців обох будинків так обурили пані голову комісії, що вона запропонувала продовжити засідання у стінах управління ЖКГ, але уже без самих мешканців.

Так чим насправді займається Муца Ганна Михайлівна у стінах управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради бо як бачимо її цікавить далеко не благоустрій міста.

Зверніть увагу!

Тернопільські нардепи підтримали Закон про репресивну мобілізацію

11 квітня Верховна Рада України ухвалила в цілому проект закону про мобілізацію, повідомили народні депутати. …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *