Як Михайло Головко підсовує своїх людей атестувати патрульну поліцію на Тернопільщині

Не дарма сторінки у соцмережах колишнього очільника Тернопільської обласної адміністрації Ігора Сопеля та його дружини Ольги кишать фото з представниками «95 кварталу».

Із самого початку було зрозуміло, що посада очільника області для Ігора Сопеля була мякокажучи «по знайомству», бо ж менеджер з нього нікудишній і доволі часто за короткий період він вляпувався у скандали. І вже не він з дружиною сміявся над жартами «95 кварталу», а його опоненти – над ним самим….

За коаліційною квотою з одіозним  свободівцем  Михайлом Головком  Ігорю Сопелю таки вдалось стати заступником голови Тернопільської обласної ради.

До цієї пори в кулуарах Тернопільської обласної ради посміюються, що Ігор Сопель тримається за спідницю дружини і вона за нього все вирішує.

Комплекси Ігора Сопеля бути царьком таки взяли верх та так, що навіть доньку Галину пропхали депутатом Хоростківської міської ради об’єднананої територіальної громади.  Дівчисько яке не має найменшого уявлення, що ж роблять депутати навіть зробили лідером «Зе молодіжки» в регіоні.

Вершиною  Тернопільського дебілізму стало обрання до складу поліцейської комісії Управління патрульної поліції в Тернопільській області Департаменту патрульної поліції, як представника громадськості Тернопільської області: Сопель Ольгу Мирославівну – кандидатуру, визначену провладною  громадською організацією «Центр захисту прав учасників АТО «НОВА ДЕРЖАВА».

Ось так прикриваючись громадською діяльністю політики прагнуть зайняти навіть ту нішу, яка була віддана для контролю громадськості. А от чи побачимо підпис під цим безглуздям Михайло Головко? Це поки залишається інтригою.

Це саме той момент коли слід пригадати слова президента про «Кумівство та корупцію». Чи не так? Політична пам’ять у більшості українців дуууже погана…

 

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *