“Активіст” фільмує об’єкти та спецтехніку, а прокурор покриває

Як вже повідомлялося 08.03.2022р правоохоронцями Тернопільської області було затримано  активіста при здійсненні фільмування останнім розміщення блокпостів, військових та спецтехніки.  Цією особою виявився житель м. Бучач Роман Валерійович Довбенко 1990 р. народження. Правоохоронцями було зібрано достатньо доказів, для оголошення Роману Довбенку підозри за ознаками злочину передбаченого ст.111 КК України(Держзрада).В Україні війна ,ворог здійснює обстріли житлових кварталів, гинуть не тільки військові, але й цивільні серед яких жінки та діти. Такі особи як Довбенко   допомагають коригувати вогонь російських окупантів по певних об’єктах.

Не зважаючи на свідомі дії Романа Довбенка, перший заступник прокурора Тернопільської області Олександ Божко не побачив складу злочину та відпустив. Прокуратура наразі не дала змоги правоохоронцям висунити підозру  ворожому коригувальнику.

Зважаючи на те , що у прокурора Божка особливі відносини із бучацьким активістом. Довбенко є його особистим інформатором. Саме тому  й не дивно, що всі кримінальні провадження стосовно бучацького активіста та його батька беруться під особистий контроль Олександра Божка та саботуються, злочини покриваються.

Тобто в обласній прокуратурі з огляду на воєнний стан та війну осів  “сєпар”  в лиці Олександра Божка, якого покриває Офіс Генерального прокурора.  

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *