«Через жадобу мера вартість комунальних платежів у Тернополі скоро стане як на Мангеттені»

Поки триває війна, тернопільські бізнесмени витрачають кошти на рекламу нових бізнес-центрів у Тернополі. При цьому закликаючи громадян стати вкладниками майбутнього чергового бізнес-проекту.

Будівельна компанія «Престижбуд», до керівництва якої входять представники партії «За майбутнє» Івана Чайківського – Святослав Лебонтов, депутат обласної ради, який очолює комісію з  питань розвитку місцевого самоврядування, архітектури, будівництва, транспорту, енергетики, дорожнього та житлово-комунального господарства, та депутат Тернопільської райради Ігор Качмарський, розпочинає будівництво 9-ти поверхового комплексу на вулиці Збаразькій, 8 (неподалік ресторації «Старий млин»).

Апарт-комплекс на Збаразькій, 8 носитиме назву «Престиж-хол». У ньому заплановано два ресторани (один з яких на даху), швидкісні ліфти, високі стелі та панорамні вікна з краєвидом та інші переваги для майбутніх резидентів. На 7-9 поверхах будинку планують апарт-готель для гостей Тернополя 

Здати споруду в експлуатацію обіцяють за 2 роки.

В рекламних статтях пишуть, що споруда буде надзвичайно стильна.

Ну, судячи з рекламних фото, у власників «Престижбуд» і авторів проекту своєрідне розуміння стильності.

Але в соцмережах обурливу дискусію викликала не «краса» майбутнього проекту. А те, як це вплине на пересічних тернополян.

Найкраще і фахово про це сказав Олег Фостяк, експерт у  Коаліція ГО «Тернопільський центр реформ»: «Це ж дійсно на вулиці збудувати хочуть. Скоро вартість комунальних платежів, стане як на Мангеттені. Для прокладання і обслуговування магістральних інженерних мереж прийдеться прохідні тунелі під проїжджою частиною вулиці Збаразька будувати! Й так там ні людських тротуарів ні озеленення уже немає. Закони та будівельні норми України в ТИРнополі не можуть подолати жадобу мера до чужого: прав; майна” якихось перспектив та щасливого майбутніх поколінь міщан».

Ну що тут добавити? Майбутнім власникам-інвесторам нерухомості в цьому проекті «Престижбуд» пропонує оплату навіть у тривалу розстрочку…

Зверніть увагу!

Щось мер Тернополя не ті наративи необдумано просуває! Чи навпаки – обдумано?

Сергій Надал вирішив привітати телеканал TV-4, який щедро фінансує Тернопільська міська рада. І все б …