Під керівництвом Головка-Болєщука Тернопільська обласна рада стала розплідником корупції

Втримати посаду за будь-яку ціну. Болєщук продовжує купляти депутатів, щоб ті проголосували за його збереження на посаді. Опозиціонери з «Європейської Солідарності» також піддалися спокусі власної наживи.

За правильне голосування депутатки Ірини Шумади її чоловіку Віктору дали роботу у підконтрольному обласній раді «Тернопільський обласний центр служби крові» посаду завгоспа, – повідомляють місцеві пабліки

Так-так, скандальний депутат Тернопільської обласної ради Василь Хомінець, який недавно очолив «Тернопільський обласний центр служби крові» прилаштував завідуючим господаркою колишнього секретаря Тернопільської міської ради Віктора Шумаду.

«Господарюванням» останній вже відзначався.

Про це є згадки у судовому реєстрі. 24 травня 2011 року було порушено кримінальне провадження стосовно діяльності В.Шумади, а 28 вересня 2011 року Шумаді пред’явлено обвинувачення за ч.1 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем). Внаслідок зловживання своїм службовим становищем керівник КП «Адміністративно-технічна інспекція» ТМР Віктор Шумада зайво відніс до складу витрат протягом 2009-2010 років кошти на суму 93 150 грн., що спричинило істотну шкоду інтересам підприємства. Керуючись статтями 6 п.4, 282 КПК України, 44, 86 КК України, Законом України „Про амністію у 2011 році” №3680-VI від 8.07.2011 року, суд, – постановив: Віктора Шумаду звільнити від кримінальної відповідальності за ч.1 ст.364 КК України, на підставі п.” в ” ст.1 Закону України „Про амністію у 2011 році” №3680-VI від 8 липня 2011 року. Кримінальну справу стосовно Віктора Шумади про обвинувачення за ч.1 ст.364 КК України закрити.

За неофіційними даними прилаштувати на роботу Віктора Шумаду допомогла його дружина, яка просто «правильно» голосує на засіданнях Тернопільської обласної ради.

Ну що ж, поки звичайні освідченні люди не можуть влаштуватися на роботу, наші чиновники завжди знаходять для себе тепленьке місце, де можна гарно заробляти.

 

Зверніть увагу!

Родичі Труша продовжують керувати значними фінансовими потоками бюджету при новому керівнику ТОДА

200 мільйонів гривень на утримання доріг одного району. А діти продовжують на ярмарках збирати кошти, …