Головко фінансує колись дуже популярну «Свободу»!?

Наочний приклад, щоб зрозуміти рівень тернопільської «журналістики»…

А, заголовок двозначний, адже йдеться про газету «»Свобода». Хоча партію «Свобода» Михайло Головко також фінансує. Як і всі члени партії. Тільки такі як Головко віддають в партійну касу значно більше, аніж просто внески як рядові члени партії.

Хоча ці дві «Свободи» колись дійсно були дуже популярні.

Здавалося б – незначний епізод, але який багато що говорить про місцеві ЗМІ.

Пишуть у ФБ-пабліку «Рупор правди – новини Тернополя»: «Газета “Свобода”, котра належить Михайлу Головку, має репутацію “журналістики, яка продається”.

Редактори отримали задачу врятувати народну довіру та любов до Михайла Йосиповича, а тому усі статті на сайті газети тепер будуть з портретом Головка.

Завдяки своїй газеті Головко старається повернутися до влади.

П.с. Стаття про долю двох жінок-подружок, а фотографію ви бачите самі.

Це на скріні 1.

А от як під цим постом відреагували на таке зауваження в редакції газети «Свобода»: «Ну це не смішно, а прикро через технічну причину. Можна було би спробуати вам пояснити, що цього дня був збій у поширеннях ФБ і підтягувало фото інші. Особливості поширень фото мають свою технічну особливість теж…

Одним словом, читайте Свободу, бо це цікаво!»

На скріні 2

Ви зауважили – в газеті жодним словом не спростували про фінансування даного медіа Михайлом Головком? Тобто фактично підтвердили допис у пабліку, що газета «Свобода» є медіаресурсом Михайла Головка.

Редактором колись відомої далеко за межами області газети «Свобода» є Тарас Савчук. Якого називають таким собі «містечковим медіамагнатом», що керує декількома сайтами (до речі, зареєстрованими) і тг-каналами. Колись він працював продюсером на телеканалах Надала/Гуди.

Тож і не дивно, що зараз майже всі медіа, які підконтрольні пану Савчуку, фінансуються з міського та обласного бюджетів. Офіційно. Частково. А частково фінансуються не офіційно…

Хоча потрібно віддати належне редактору газети – отримувати фінансування і від Надала, і від Головка, які, мяко кажучи, між собою не дружать, треба мати хист до такого …

Зверніть увагу!

Щось мер Тернополя не ті наративи необдумано просуває! Чи навпаки – обдумано?

Сергій Надал вирішив привітати телеканал TV-4, який щедро фінансує Тернопільська міська рада. І все б …