Зеленський наочно і показово продемонстрував всім, що він таки користується принципом «Своїм – все і захист, чужим – … 

На питання польських прикордонників: – «Чий Львів?», Усик відповів: – «Львів – Божий». За це його і затримали 🙂

Звісно, це жарт з відсилкою до фрази, коли на питання «Чий Крим», Усик відповідав, що «Крим це Крим і він належить Богу»

Насправді представник авіакомпанії, якою Усик з командою мав летіти з Кракова в Іспанію, заявив, що він зі своїм тренером «не в змозі летіти». Боксер ж заявив, що без нього не полетить. І почав «бикувати».

Але польським прикордонникам якось пох@й хто такий Усик. У них керуються законами і правилами безпеки на авіатранспорті.

Тим більше після фактичної і публічної сварки між Зеленським і Сікорським напередодні, поляки й так були «накручені».

Проста «битовуха»- товариш Усика або був випивший, або викликав підозру через інші обставини і його не пропустили на борт літака.

  • Опівночі Володимир Зеленський заявив, що Усика відпустили. Цьому посприяв міністр закордонних справ Андрій Сибіга, який одразу під’їхав в аеропорт.

А «кварталівська влада» не була б такою, якби не скористалася ситуацією.

По-перше, роздмухали скандал і зробили такий-сякий піар боксеру, політична карєра якого вже розпочалася під чуйним керівництвом офісних політтехнологів.

А по-друге, Зеленський наочно і показово продемонстрував всім, що він таки користується принципом «Своїм – все і захист, чужим – …  »

Тобто, якщо ти з ним і «присягнув на вірність» Зеленському – отримаєш заступництво не тільки його персонально, а й міністра закордонних справ України, і всієї «провладної медіатусовки».

Такі реалії сьогодення…

Зверніть увагу!

З “цирком” навколо Михайла Головка є свідома провина працівників Тернопільської обласної ради

Цирк з поновленням/звільненням на посаді голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка триває. І нижче ми …