6 Березня  Апеляційний суд Львова виніс ганебний вирок у справі добровольців Геннадія Хамраєва і Олега Худика,

6 Березня  Апеляційний суд Львова виніс ганебний вирок у справі добровольців Геннадія Хамраєва і Олега Худика, чим доказав що правосуддя в Україні не існує. Вирок будуть оскаржувати у Верховному суді. Хлопцям доведеться знову пробути в СІЗО ще на 2 місяці, незважаючи на те, що вже відсиділи 3 роки і 6 місяців. Мотиви такого резонансного рішення, яке обурило громадськість зводяться до того, що справа замовна. Тобто, згідно з логікою суду, а точніше її відсутністю, людину можна засудити навіть за повної відсутності доказів. Тому реальні причини рішення суду, як зазначає голова ГО “Рабів до раю не пускають” Іван Спринський, є дійсно більш ніж корупційними – вони є злочинними та антилюдськими. Обласна прокуратура, яка вела справу із самого початку, також схоже «в темі і долі», адже суд протягом всіх слухань спирався на припущення прокурорів та відхиляв клопотання захисту. Захисники готують дисциплінарну скаргу до Вищої ради правосуддя на аморальні дії апеляційних горе-суддів, Каблака і Урдюка, відкрити щодо них кримінальну справу через завідомо неправосудне рішення суду та провести службову перевірку із подальшим звільненням прокурора, який представляв в апеляції сторону обвинувачення. Не можливо перемогти людину, яка ніколи не здається. Рано чи пізно така людина завжди перемагає. В нашому випадку перемога хлопців – це перемога всього суспільства. Віримо що рано чи пізно, голос здорового глузду буде почутий. Прикро, що не зараз.

https://www.facebook.com/100031130286081/videos/135904714123871/

https://www.facebook.com/100031130286081/videos/135902550790754/

 Заступник голови правління у ВПК”АЙДАР” Україна Лада Соколова на своїй сторінці у facebook  прокоментувала  те що відбулося  у суді:

Ганьба. Суд. Розсправа над Політв’язнями.
У Львівському апеляційному суді сьогодні відбулось судове засідання по справі Геннадія Монаха, Олега Худика, та Дениса Петрова, на якому судді винесли кінцеве апеляційне Рішення. Його будуть оскаржувати у Верховному судді. 
Судове засідання пройшло дуже гаряче. Потерпілий пан Гентош,( https://reporter.net.ua/news/odioznyj-radykal-z-lvivshhyny-tysne-na-suddiv ), який хамив активістам, знову провокував групу підтримки хлопців. Сам потерпілий є депутатом Самбірської районної ради і має неоднозначну репутацію. 
За останньою інформацією, якою я володію, на минулому тижні пан Гентош збирав собі групу підтримки з так званої “еліти”. Це в основному депутати районної та місцевої ради. Саме його “еліта” тиснули на суддів з метою прийняття фальсифікованого Рішення, яке би влаштувало потерпілого. Судді піддалися на тиск потерпілого та винесли ганебне Рішення- “і вашим і нашим”. 
ДРУЗІ, ВАША ПІДТРИМКА Є ВАЖЛИВОЮ ДЛЯ ХЛОПЦІВ!
Усі докази звинувачення є не допустимими! Хлопців обрехали. Слідкувати за анонсом судового розгляду у Верховному судді. Честь. Гідність. Правосуддя в Україні має бути!
Подяка усім, хто підтримує! 
Вдячна чудовому виступу адвокату Роман Бухтояров. Приємно було бачити дуже багато друзів. 

Відео дивіться у Іван Спринський на сторінці.
Зоряна Степова
Зоряна Степова дякую тобі!

 

Зверніть увагу!

В Україні скасують статус “обмежено придатний”

Вже цього тижня, 4 травня 2024 року, набирає чинності закон про забезпечення прав військових на …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *