У Тернополі процвітає підпільне виробництво горілчаних виробів

У Тернополі група осіб із  місцевих жителів  створили  незаконне  виробництво з виготовлення  спиртових дистилятів та алкогольних напоїв. Виробленій контрафактній продукції надають товарного вигляду, упаковуючи в тару, яка за зовнішніми ознаками не відрізняється  від заводської  та   реалізовують по торгових точках Тернопільської  області. Також,  дані особи приторговують  «ліваковим» спиртом.

Небезпечний для здоров’я громадян фальсифікат збувають  в різних закладах,  магазинах, клубах та барах.

 «Підприємці» облаштували підпільні цехи та складування продукції  в гаражах міста Тернополя по вул. Текстильна,  та прилеглих до Тернополя селах,  Біла  та Острів. В свій злочинний бізнес залучили понад 30 чоловік працівників.

 Активістам однієї із громадських організацій у м. Тернопіль вдалося дізнатися фамілії організаторів- “чорних спиртовиків”, які займаються незаконним бізнесом.

Цими “чорними спиртовиками”  виявилися за інформацією інтернет видання – saythenews.com  п’ятеро мешканців міста Тернопіль.

За інсайдерською інформацією  злочинний бізнес процвітає завдяки  міцним, діловим зв’язкам організаторів  горілчаного бізнесу із людьми у пагонах. Як кажуть: “без надійної “криші”, такі справи не робляться”. 

P.S. 

Звертаємо увагу громадян на те, що напої, які продавці фальсифікату видають за міцні, виготовлені в антисанітарних умовах з сировини невідомого походження, води сумнівної якості, з використанням невстановлених інгредієнтів, добавок й барвників та становлять загрозу для здоров’я і навіть життя людей. Це стосується і тари, у якій зберігається сировина, змішуються та розливаються підробки.

Зверніть увагу!

Скандально відомого активіста на Тернопільщині побили на приватній території кінної ферми

Скандально відомого активіста Романа Довбенка побили на приватній території кінної ферми в селі Переволока Чортківського …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *