Галицький коледж: бізнес на дітях

 

Сьогодні один із навчальних закладів міста став хорошим  бізнесом для депутата міської ради Баб’юк Марії. Останній скандал з її фальшивим дипломом є ще одним доказом такого твердження.

http://gip.org.ua/2017/10/29/%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B6-%D0%B1%D1%96%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D1%96%D1%82%D1%8F%D1%85/

Останнім, але далеко не єдиним. Марія Пертівна фігурантка вже декількох кримінальних проваджень. Усі вони пов’язані з діяльністю на посаді ректора, а сьогодні директора.

Дальше в своєму блозі я хочу звернутися до студентів коледжу.

Сьогодні ви – частина бізнесу. Сьогодні на вас заробляють чималі статики. Єдина причина, чому це робиться – ви мовчите.

Дуже зручно заробляти на людях, коли ті мовчки терплять усі знущання над собою.

Сьогодні, як студент коледжу, ти мабуть мало знаєш про Галицький інститут. Там спалахнув серйозний скандал. Студентів возили в рабство. Звичайно були звільнені заступники, перевірки, пізніше закрили сам інститут. Почитати про події того часу рекомендую тут:

http://www.umoloda.kiev.ua/number/1713/116/60547/

Особисто я вже декілька років стараюся розказати і донести про те, що відбувається в даному закладі. Але саме ти, студент, маєш сьогодні вирішувати чи готовий ти, щоб на тобі заробляли

.https://poglyad.te.ua/podii/mariya-babyuk-iz-partiyi-svoboda-vdalo-vykorystovuye-posadu-dyrektora-galytskogo-koledzhu-u-svoyih-koryslyvyh-tsilyah.html

Я, як колишній студент Галицького Іституту  імені В’ячеслава Чорновола  22 грудня 2016 року пишу коротку замітку де викладаю деякі факти з роботи горезвісного ректора, а сьогодні директора.

Правда не погано заробити чималі статки будучи лише директором комунального навчального закладу. Входити в трійку найбагатших депутатів міської ради. А ви ще продовжуєте здавати на факультативи додаткові оплати?

Уже 26 грудня у себе на сторінці у Фейсбук я писав, як саме вас, студентів, використовують. Мова йшла про те, як студенти коледжу в стінах закладу влаштували свято для дітей округу депутата Баб’юк Марії Петрівної.

А до чого тут ми, студенти, запитаєте  ви мене… ми лише студенти.

Усі хто сьогодні мовчить і закриває очі на це – дозволяє заробляти.

Студенти: хлопці, дівчата невже сьогодні після Революції Гідності хочеться бути співучасником подібного? Невже не викликає огиду дана ситуація..

В 2013 році багато із вас виходити на площі, щоб позбутися цього. Щоб покласти кінець цьому совковому класу пристосуванців, котрі лише шукають на кому заробити…

А скільки молоді віддали життя за цю ідею. А ми сьогодні мовчки даємо творитись тому, що твориться…

Ви почнете говорити, що лише студенти і від вас мало що залежить. Шановні студенти, сьогодні від вас залежить все! Насмілившись сьогодні зробити крок спротиву можна досягти дуже багато.

До прикладу можна наводити учнів Вищого професійного училища https://www.0352.ua/news/1112695

 Не захотіли стояти на колінах. Наважилися підняти голову і бажати людського ставлення до себе і перемогли.

Сьогодні не варто надіятись на чиюсь совість чи на інших чиновників, які візьмуться наводити порядок. Будуть прикривати, приходити і підтримувати такі самі депутати пристосуванці. Бо бізнес для них це основна задача.. і яка різниця, якщо він робиться на дітяз.

Прошу усіх бажаючих відгукнутися. За своє майбутнє потрібно боритися самому!

Писати в приватні повідомлення. Анонімність гарантую. Сьогодні багато організацій готові допомогти вам.

Особисто ти хочеш іншої країни, країни без корупції?  Нащо ти готовий заради цього?

Джерело: TeNews 
Автор : Петро Заставецький

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *