Скільки ще тернополяни будуть терпіти хитрого злодія Надала і його команду?

на своїй сторінці у facebook журналіст Тетяна Колеснік написала:

Так от. Виконавчий комітет, той, де головує Сергій Надал, погодив укладання КП «Тернопільбудінвестзамовнику» НОВОЇ інвестугоди щодо землі в парку Національного відродження.

Так, так, панове. Угоди, яку депутати на минулій сесії скасували разом з містобудівними умовами та обмеженнями. І знаєте як виконком пояснив свої дії? Каже, що так виконує (!) рішення сесії.

Брр. Може я вже недобачаю, і між рядками рішення, дрібним шрифтом стоїть з плакатами Андрій Шкула і каже: «Виконком, насправді, ми хочемо нову угоду! І ще одну! Просто ми, депутати, як жінка, голосуємо за одне, а воліємо іншого».

Якщо без іронії, то це біда. Думаю, активісти, які чергували в парку (а деякі й досі чергують) трішки розслабилися після сесії. Виявилося, що зарано. Та й я не сподівалася, що западло підкрадеться так швидко.

Щоб ви розуміли, угоду укладуть між КП «Тернопільбудінвестзамовником», Володимиром Поточняком та ГО «Фундація зірок світового футболу «Діти+», яку очолює Ярослав Несторович. Тобто ті ж, уже знайомі нам люди (деталі читайте в свіжому випуску «Номер один»).

Якби я була поважаючим себе депутатом, то б на наступній сесії ініціювала відкликання членів виконкому за такі «манси». Та в казки, зважаючи на реалії, віриться важко. Хоча наших народних обранців, яких виставили ідіотами, все ж з цього приводу почитаю залюбки. 
Andriy ShkulaВолодимир МіськоНазарій Редьква, Андрій Грицишин, Святослав ПівторакAndriy ArtymovychВолодимир БліхарПетро ЛандякСвятослав Півторак

 

Зверніть увагу!

В Україні скасують статус “обмежено придатний”

Вже цього тижня, 4 травня 2024 року, набирає чинності закон про забезпечення прав військових на …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *