Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх синів. Кількість мобілізованих серед “мажорів”, а також тих, хто хоча б отримав повістку до військкоматів, дуже невелика.

Про раптові хвороби недоторканних і “мажорних” ухильників від призову розповів Білан Тарас, голова громадської організації “Тернопільські підсумки “. За словами  активіста, ця таємна “хвороба” починає вражати навіть дуже здорових чоловіків призовного віку, які належать до певних соціальних прошарків. Обласний центр комплектування та соціальної підтримки у Тернополі видав повістку колишньому міському голові Тернополя “корупціонеру в законі”  Роману Заставному для проходження військово-лікарської комісії та постановки на військовий облік.

 До 29 вересня 2023 року Роман Заставний мав з’явитися до ТЦК для проходження військово-лікарської комісії, щоб бути призваним до лав української армії.  Однак пану Роману та його синам- “золотим хлопчикам”, вочевидь, не судилося взяти до рук зброю і стати на захист Батьківщини. За словами громадського активіста Тараса Білана, хвороба почала “косити” сім’ю Заставних. Нещодавно Роману Заставному поставили діагноз “коліт” і він отримав статус  інваліда. Тарас Білан зазначив, що син Романа Заставного Петро зі схожими симптомами був помічений в одній із лікарень Тернополя після ухвалення закону “про мобілізацію”.

Ще у 2020 році “золотий хлопчик” Петро публічно наголосив, що він є частиною толерантного і мислячого суспільства, а не бидлом, яке знає, як зробити всім життя кращим. Це відбулося після шквалу в бік Петра Заставного негативних коментарів і нецензурної лексики за манікюр і пости у своїх соціальних мережах. Більше того, він покрив нігті візерунками замість невидимого лаку.

Гомофобія. Вчора мене назвали геєм щонайменше тисячу разів. Я співчуваю людям з нетрадиційною орієнтацією, які живуть в нашій країні і щодня стикаються з таким тиском”, – написав Петро в соціальних мережах.

Гомофобія. Вчора мене мене мінімум тисячу разів назвали геєм. Я співчуваю людям з нетрадиційною орієнтацією, які живуть в нашій країні і щодня стикаються з цим тиском”, – пише Петро у соцмережах.

“Мені сподобався манікюр як одноразовий експеримент. Але я точно не буду ходити з ним завжди, а скоро змию. Але! Цих 2 тижні я буду безмежно щасливий і гордий ходити з манікюром і бачити на руках символ того, що я є частиною толерантного думаючого суспільства, а не бидла, яке знає, як всім краще жити”, – написав наприкінці допису ресторатор.

Мабуть, уся заможна родина Заставних вважає, що вони не є бидлом, коли йдеться про мобілізацію до лав ЗСУ  для захисту своєї Батьківщини.

Зверніть увагу!

Скандально відомого активіста на Тернопільщині побили на приватній території кінної ферми

Скандально відомого активіста Романа Довбенка побили на приватній території кінної ферми в селі Переволока Чортківського …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *