Для студентів університету імені В. Гнатюка важливіша бруківка аніж здоров’я їх майбутніх дітей

 

Сьогодні Громадські активісти хотіли почути від депутата ТМР Міська Володимира чому він не підтримав ініціативи від громадськості та не проголосував за повну заборону торф’яних котелень. Підійшовши до центрального входу педагогічного університету де працює горе «обранець громади» Місько громадських активістів здивувала кількість студентів на чолі із Піговським Миколою,які  завадили зайти активістам в університет. Громадська активістка Юлія Мамчак спробувала пояснити Піговському чому вони пішли на такі дії. Дивує, чому депутати, ігноруючи волю громади, покриваються своїм робочим місцем. Зокрема, голова студентського уряду Микола Піговський намагався активістам довести, що пан.МІСЬКО як депутат працює на “благо” свого університету, мотивуючи тим, що на подвір’я “вибив” бруківку, а перед закладом поставив освітлення. Своїм мисленням студенти та їх голова нагадують доведених до відчаю пенсіонерів, що голосують на вибори за гречку і 200 гривень, а потім бідкаються, що про них ніхто не дбає. Так, може студентам цього і достатньо, але студенти виростуть і захочуть мати здорових дітей без хронічних хвороб через токсичність викидів торф’яних котелень. Кому тоді потрібна буде бруківка перед університетом..?Таке враження, що бруківочна лихоманка зробила помутніння у мізках, як Піговському, так і студентам, яким начхати на Тернопіль. Про які зміни можна говорити у державі та суспільстві, якщо антигромадські дії та рішення таких собі депутатів Міськів схвалюють студенти ???. Про що можна говорити, коли пан Микола Піговський не розділяє поняття відстоювання інтересів та прав громади з антигромадською політикою, яку веде депутат Місько.

Жаль лише студентів, яким дана команда замість вчитись стояти перед входом… Не за це, мабуть, їхні батьки за навчання платять…

P.S.Як показує практика за останні роки студенти у Тернополі практично пасивні та не приймають участі у громадському житті, а саме там де нищать та забудовують парки, сквери, газони, зате вони беруть активну участь у посиденьках в барах народного депутата Романа Заставного”Файне місто”.

Опубліковано Yulya Mamchak 6 листопад 2017 р.

Зверніть увагу!

“Комерсант у мантії” із Тернопільського апеляційного суду – Ваврів

Нагадаємо, що 16 грудня 2023 року о 00 год. 56 хв. у Тернополі патрульна поліція …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *