Тернопільська поліція: будуйте в зеленій зоні, ми прикриємо!

 

Вже неодноразово в ЗМІ висвітлювалися події  навколо знищення зеленої зони  по вул..15 Квітня поблизу ринку «Оріон» та зведення капітальної суцільної споруди понад 100кв.м  Нагадаємо,що 13.04.2017 р., «невідомими» було вщент знищено  зелену алею (21 дерево) навпроти ринку «Оріон».

А вже 15.08.2017р., на місці знищених дерев на зеленій зоні по вул. 15 Квітня, поблизу ринку «Оріон», на підставі паспорта прив’язки для розміщення тимчасової споруди виданого  співзасновниці бару«Файного міста», що належить родині Заставних Пастирській Марії Кіндратівні, заливається бетон. 21.03.2018 р. та 22.03.2018р., на підставі паспорта прив’язки для розміщення тимчасової споруди поряд із Марією Пастирською облаштовують бетонні фундаменти та зводять капітальні споруди  її дочка Марчук Зоряна Ростиславівна та її зять Марчук Степан Анатолійович.

Активну участь у знищенні зеленої алеї беруть люди, які безпосередньо пов’язані із народним депутатом Романом Заставним.

Можемо припустити, що саме цей зв’язок вплинув, щоб тернопільська поліція та прокуратура  закрила очі на незаконну вирубку дерев та знищенням зеленої зони. Реакції ніякої, як на зрізку дерев, так і проведення будівельних робіт на ділянці яка відноситься до зеленої зони.

Більше року на Інтернет просторі висвітлювалася знищення зеленої алеї поряд ринку «Оріон» та більше року ГО «Громадський спротив корупції» надсилало запити  та звернення у всі можливі інстанції . Єдине на що  спромоглися за рік із гаком  Тернопільська міська рада, поліція , прокуратура, так це зробити відписки посилаючись на відповідь  від Відділу архітектурного будівельного контролю Тернопільської міської ради  про те, що відповідно до  звернення  громадської організації  Відділом архітектурного будівельного контролю ТМР було проведено  “перевірку”;

А закінчення тої вистави із вдаваною перевіркою це відписка від Відділу архітектурного будівельного контролю ТМР , що із власниками будівлі поспілкувалися по телефону, та вони запевнили, що підійдуть у Відділ архбудконтролю із дозволами на будівництво, але так і не з’явилися. В свою чергу архбудконтроль звернувся в тернопільський відділ поліції , щоб останні посприяли у проведенні перевірки та забезпечили  присутність Марчуків та Пастирської.

У свою чергу  браві полісмени довго  не думаючи  також у телефонному режимі поспілкувалися із Марчуками  та Пастирською, та надали відписку, що останні   їх  також запевнили, що у найближчий час піднесуть дозвільні документи  у відділ архбудконтролю ТМР. Таке дійство вдаваної перевірки по встановлення факту облаштування бетонного фундаменту на зеленій зоні вже іде майже рік. Одні не можуть ніяк дійти до архбудконтролю, а інші  без їх присутності ніяк не можуть встановити знищення зеленої зони шляхом залиття бетонної площадки площею 100 кв.м

Спостерігаючи за цією виставою яку розігрують «перевірчі органи», які вже довший час   не “можуть” встановити чи має місце   факт залиття  бетонного фундаменту та притягнути порушників до відповідальності стає зрозуміло багато речей. Якщо  добрячий хабар зайшов у міську раду і  орган чи структура які наділені повноваженням контролю починають саботувати  перевірку   то земля надана під сервітут розміщення тимчасової споруди насправді видається для будівництва в обхід аукціону та рішення сесії.  Далі буде..

В чому зацікавленість поліції Тернополя «кришувати» правопорушення?

 

 

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *