Громадянська організація «Побратими Галичини», якою керує колишній регіонал отримує земельні ділянки в м. Тернополі для ведення бізнесу.

Громадянська організація «Побратими Галичини», якою керує колишній регіонал отримує земельні ділянки в м. Тернополі для ведення бізнесу.

В жовтні 2018 року Тернопільська міська рада надала громадській організації  «Побратими Галичини», земельну ділянку площею 0,0284 га, за адресою провулок Цегельний в м. Тернополі, та з цією організацією укладено договір сервітуту терміном на п’ять років, для права проходу, проїзду та паркування автотранспорту.

 https://terminovo.te.ua/news/6072/

Однак  громадська організація, цю землю використовує  в приватних цілях членів ГО для отримання прибутку, що не можливо оскільки громадські організації не мають права працювати в комерційних цілях тобто отримувати прибуток.

https://rada.te.ua/sesiya/rishennya-sesii/23592.html

Можливо однією з причин чому громадській організації фактично для здійснення комерційної діяльності надано земельну ділянку біля ринку, а також надано право встановити торгівельні об’єкти на ринках Тернополя є співпраця з міською владою та «Свободівцями», їх зв’язок з колишнім заступником  міського голови Тернополя Камінським Володимиром, який здійснює будівництво багатьох скандальних об’єктів в Тернополі та Тернопільському районі де були помічені,  як охоронці члени даної організації .

Один із таких об’єктів, це скандальна вулична академія у парку “Відродження”

 

 

Володимир Камінський  використовує даних осіб, як  учасників АТО в своїх корисливих цілях саме там де потрібно засвітити  таке поширене слово у бізнесових та земельних конфліктах -воїни АТО.

Керівниками та засновниками громадської організації  «Побратими Галичини», є Васенда Володимир Романович, Гриців Олег Захарович та Ковалишин Олег Васильович.

Цікаво, що Васенда Володимир Романович, був депутатом Тернопільської обласної ради 6-го скликання від партії регіонів, був помічником депутата Муца Ореста Павловича. Під час проведення мобілізації в Україні переховувався від військкомату.  

 

В 2014 році громадськими активістами Теребовлі проведено народну «люстрацію» державного реєстратора Васенди В.Р., під час якого він написав заяву на звільнення.

https://www.youtube.com/watch?v=xRG3qXai5oE.

16 лютого 2018 року Васенда Володимир Романович створює  громадську організацію «Побратими Галичини», контактні дані якої зазначає свою електрону адресу vasendav@ukr.net

Так колишні регіонали повертаються до влади та через громадську організацію відстоюють свої інтереси .

Члени даної громадської організації приймають активну участь в майнових конфліктах в Тернополі та в Тернопільській області, зокрема відстоювали інтереси афериста Юрія Буркацького, який тричі намагався перепродати одне й теж АТП, що знаходиться на вул. Гайовій в м. Тернопіль, в протистоянні проти «міфічних рейдерів»

Ще одним цікавим фактом є те, що члени даної організації є частими «гостями» у правоохоронців оскільки полюбляють постріляти та побити інших людей, зокрема Ковалишин Олег полюбляє стріляти в людей з травматичного пістолета, Гриців Олег притягувався до відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень. 

 Тобто в Тернополі сформувалась  громадська організація під керівництвом регіонала, яка займається залякуванням дрібних фермерів Тернопільщини, нав’язливо пропонуючи їм послуги власної охорони, приймає участь у силових бізнес-конфліктах, надає силову підтримку в вирішені майнових та бізнесових питань підприємцям та посадовцям.

В травні 2019 року Ковалишин Олег спільно з Тимошів Оксаною створює підприємство ТОВ «Проект 4.5.0» (код ЄДРПОУ 42999237), а вже в  червні 2019 року Тернопільська міська рада надала ТОВ «Проект 4.5.0», дозвіл на укладення договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,2213га за адресою вул. Шептицького (біля продуктового ринку). Шалено швидко спрацювала міська рада!

https://tmrada.gov.ua/sesiya/rishennya-sesii/30136.html

Цікавим є той факт що Тимошів Оксана Богданівна є також засновником ТОВ «Олімп Тернопіль» (код ЄДРПОУ 42244227) та ТОВ «Роял контракт Т» (код ЄДРПОУ 42137841) охорона фірма «Авангард», якою фактично керує Камінський.

https://clarity-project.info/edr/42999237

З нагоди святкування Дня міста у серпні 2019 року Сергій Надал вручає  Ковалишину Олегу сертифікати на квартиру.

Подейкують, що квартиру останньому «порішали»  близькі до мера  люди – Василь Конько та  колишній працівник СБУ Микола Дерецький.


“Бізнесмен- волонтер” Василь Конько за співпрацю із  мером  отримав на свою жінку 10 соток землі під будівництво по вул.Сахарова в м. Тернопіль. Пан Василь всіляко піарить міського голову на різних заходах, та виконує різні доручення С.Надала, що приносить Коньку хороші дивіденди.

 

Микола Дерецький  за свою співпрацю із мером отримав зелене світло на встановлення  із порушеннями мережі  МАФів «Мерсі» у хлібних місцях –тротуари, центральна площа, на пішохідних переходах та поблизу  доріг тощо.

 

Пан Василь та Микола  виступають такими собі посередниками   між  міським головою та  «кагортою» АТОвців, які заради шкурного інтересу готові надавати будь яку підтримку  меру та його команді. Тому неозброєним оком можна побачити, що  такі як Ковалишин і «КО» отримують для власних потреб землю прикриваючись ГО, а інші АТОвці і надалі повинні безрезультатно оббивати пороги ТМР.

Все тільки для своїх!!!!

На даний момент дані особи залучені тернопільськими комерсантами та криміналітетом  до охорони продуктового ринку,  яким заправляли В.Камінський та Ігор Гуда.  

Виходить твк, що  наші хлопці гинуть на Сході за те, щоб певні  сумнівні «персонажі» повернувшись з АТО відстоювали кримінально-бізнесові інтереси тернопільських ділків та міського голови С.Надала прикриваючись абревіатурою громадської організації «Побратими Галичини», та заради своїх особистих шкурних інтересів  перетворилися на банальний криміналітет.

 P/S.  Мер та наближені до нього “громадські” активісти. Дякують,Олег Ковалишин (ГО”Побратими Галичини”) та Василь Конько ( ГО “Схід та Захід єдині”) – Тернопіль 1 грудня у ПК «Березіль»  “звіт” міського голови Тернополя Сергія Надала та його “професійної” злочинної команди за 2019 рік, перед бюджетниками.

Зверніть увагу!

Підозру у корупції отримав начальник управління Міноборони за активи на 14 млн. гривень

В Україні скандал за скандалом. Спливають усе нові подробиці махінацій із розкраданням коштів у Міністерстві …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *