У Бучачі порушники карантину залякують людей

 

17 березня 2020 р. вступив в силу Закон № 530-IX, який вводить штрафи за порушення режиму карантину для громадян в розмірі від 17-34 тис. грн., для посадових осіб від 32 до 170 тис. грн. Дія Постанови продовжена до 11 травня 2020 р.

Та виявляється, в місті Бучач з’явилися мінігереги, які під час карантину не тільки «велюрять», а й погрожують розправою бучачанам за виявлення правопорушень.  Мова йде про такого собі Романа Довбенка, який в соціальних мережах позиціонує себе «борцем з несправедливістю», постійно конфліктує з приватними та державними установами. Здавалося б, робить добру справу, висвітлюючи порушення інших, але коли справа стосується його особисто, то він не лише порушує законодавство за яке так «бореться, а й ігнорує судові постанови. Більше того, в час коли вся Україна встала на боротьбу з пандемією, він сам порушує умови карантину і виступає «месником» проти бучачан, які фіксують небезпеку можливого поширення корона вірусу.

24 квітня 2020 р. в м.Бучач гр. Довбенко Олександра, в супереч вимогам законодавства, здійснювала торгівлю трусами і колготами, без дотримання вимог карантину (відсутність засобів особистого захисту, недотримання безпечної дистанції). Дане правопорушення було зафіксоване на відео і, як результат, поліцією було складено протокол про адміністративне порушення (штраф 34 тис. грн. ). Здавалося б, що правоборець Роман з розумом поставиться до ситуації, але ж ні! Він розпочинає справжнє полювання на дівчину Ольгу, яка нібито  на його схиблену думку, зняла відео. Погрози в її адресу він розмістив в себе на сторінці в соціальній мережі Фейсбук, тому вона звернулася в поліцію із заявою .

Цікаво, скільки часу знадобиться правоохоронним органам, щоб відреагувати на погрози Довбенка? Чи «невловимий месник» і далі буде тероризувати громадян? А може мінігерега «велю ритиме» й далі маючи покровителів в ДМС? Питання залишається без відповіді. Частина  переписки:

 

 

 

 

Зверніть увагу!

Переправляли чоловіків за кордон: на Чернівеччині затримано поліціантів із Тернополя

За роки жорстокої війни багато хто з тих, хто добровільно вирушив на фронт, були поранені …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *