Забудова зеленої зони по проспекту Степана Бандери у Тернополі

У Тернополі вже нікого не здивуєш свавіллям Тернопільської міської ради та колективною безвідповідальністю депутатів.

Вже багато років тернополяни ходять по колу, по якому їх водить так звана еліта міста Є дві головні причини людських поневірянь. По перше, це, власне, сама так звана Тернопільська еліта. Яка сама себе так назвала, бо рахувати елітою злодіїв та бандюків, шахраїв від політики та бізнесу – язик не повертається. Ці керовніки та так звані місцеві депутати турбуються лиш про свої статки та забезпечення свого царювання на століття вперед (дивлячись на масштаби дерибану комунальної землі). Свідома громада тим злодіям не потрібна, їм потрібна біомаса, яка на них працює та обслуговує. На що тернополяни й перетворюються зі свого мовчазного погодження та терпимості. Друга причина – це громада без громадянської позиції, а в більшості – ще й без честі та гідності. Бо свідомі громадяни не будуть продаватись за 100 чи 200 гривень або за продуктовий пайок чи інші подачки перед виборами. Свідомі громадяни не будуть віддавати свій голос за тих, хто перед виборами ремонтує дороги чи робить якісь інші блага для виборців за їх же гроші (для цього є місцеві ради та виконкоми, в обов’язки яких і входить господарська діяльність).

Голова ГО «Тернопільські підсумки» Білан Тарас на своїй сторінці у facebook повідомив тернополян про чергову схему “віджиму”у громади комунальної землі:

ГО «Тернопільські підсумки» отримали інформацію про те, що планується широкомасштабна забудова зеленої зони по проспекту Степана Бандери (від «Обнови» до «Збаразького кільця»). У зв’язку із вищенаведеним :
1. Ми направили інформаційний запит (див. в додатках № 797 від 18.05.2020р.).
2. На наш запит, заступником Тернопільського міського голови Надала С.В. повідомлено : « таке рішення Тернопільською міською радою не приймалося» – цитата (див. в додатках № 6377/05-ю від 28.05.2020р.).
3. На фото яке отримали ГО «Тернопільські підсумки» зафіксований факт: вчора 17.06.2020р. в ЗЕЛЕНІЙ ЗОНІ (!!!!!) по проспекту Степана Бандери (навпроти відділення Нової Пошти № 6) проводяться підготовчі роботи по заливці армопоясу фундаменту споруди капітального будівництва.
4. Тернопільський міський голова Надал С.В. – не вбачає в цьому складу злочину?
5. Поліція Авакова на офіційну інформацію ГО «Тернопільські підсумки»(юридична особа код ЄДРПОУ 37943931) про цей злочин — не реагує…

Ми не коментуємо… Ми лише навели факти. Робіть висновки Панове…

З повагою,
Голова ГО «Тернопільські підсумки» Білан Тарас

Зверніть увагу!

В Україні скасують статус “обмежено придатний”

Вже цього тижня, 4 травня 2024 року, набирає чинності закон про забезпечення прав військових на …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *