Навіть обшукав особисті речі завбібліотеки, де знаходилися харчові продукти

Для участі у виборах міського голови м.Бучача на Тернопільщині було  зареєстровано 8 кандидатів. Один із таких кандидатів ДОВБЕНКО Роман Валерійович, 1990 р. н., самовисування, приватний підприємець (до 17.09.2020р був безробітний).

Відзначився кандидат у мери тим, що 19.10.2020р. здійснив наклеп на лінію 102,повідомивши, що в приміщенні Бучацький Подільського державного аграрно-технічного університету друкують агітацію на його конкурента Віталія Фреяка. Прибувши із двома нарядами поліції Роман Довбенко власноруч проводив обшук та огляд особистих речей працівників коледжу.

Про дану подію колектив коледжу повідомив на своїй інтернет-сторінці facebook :

Шановні краяни !
Сьогодні зранку була здійснена спроба провокації по відношенні до колективу Бучацького коледжу Подільського ДАТУ.
Сумнозвісний Довбенко Р., а за сумісництвом кандидат на голову Бучацької ОТГ, намагається будь-яким чином очорнити конкурентів.
Всі його звинувачення не відповідають дійсності. Жодних порушень виборчого законодавства в коледжі не було виявлено.
Два наряди поліції, провівши повний огляд приміщень Бучацького коледжу з фіксацією на відео, не виявили жодного агітаційного матеріалу.
Повністю оглянувши приміщення бібліотеки (навіть смітники), Довбенко Р. навіть обшукав особисті речі завбібліотекою, де знаходились продукти харчування.
Відповідно завбібліотекою Гайдукова О. В. звернулася до поліції на неправомірні дії Довбенка Р. Поліція зафіксувала заяву.
Ще раз наголошуємо: жодних протизаконних дій ні адміністрація, ні колектив коледжу не здійснює.
Ми звикли жити відповідно до чинного законодавства та норм моралі !
 

   Довбенко:

1. Напад на мешканку м.Бучача. Кримінальне провадження №12018210060000246, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 14.08.2018 року за ознаками злочину за ч. 2 ст. 125 КК України. Справа № 595/1379/19. Дану справу, судячи із того як себе веде на судових процесах Довбенко-тормозять.  Суддя Монастириського  районного суду Тернопільської області Ігор Галіян не соромлячись “зливає”  дану справу.

2. 05 квітня 2018 року мешканець м.Бучача  Довбенко Р.В. здійснив злісну непокору поліцейським Підгаєцького відділу поліції, які виконуючи свої службові обов’язки, зробили йому зауваження щодо порушення правил торгівлі та ПДР.  Під час складання адміністративних матеріалів правопорушник покинув місце події, рухаючись на своєму автомобілі, здійснив на швидкості наїзд на працівника поліції. Останнього із травмами було госпіталізовано.
06.04.2018 року по даному факту відносно Р. Довбенка було відкрито кримінальне провадження (№12018210160000037) за ч.2 ст.342 КК України. 

Однак 26.06.2018 року  корумпованим слідчим Підгаєцького ВП кримінальне провадження відносно Довбенка  було закрито.

3. Відносно Довбенка Романа виконавчою службою за 4 роки було відкрито 16 виконавчих проваджень, основними стягувачами є управління поліцій по всій Україні. На цей час Довбенко за участі своїх впливових покровителів вирішує питання про закриття даних проваджень у Бучацькому районному судді через суддю Федорончука В.Б

P/S.  Нікого вже не здивуєш тим, що  заяву  яку подала  у поліцію працівниця Бучацького коледжу Гайдукова О. В. на неправомірні дії зі сторони Довбенка Р.В не візьмуть до уваги. Адже у Бучацькому відділку поліції знаходиться понад  сотню заяв на неправомірні, ,провокативні дії, наклепи ,образи,погрози, але руху заявам не дають.   Подейкують, що сам заступник обласного прокурора Олександр Божко користується послугами  Романа Довбенка та “зливає” останньому інформацію, для дискредитації незговірких поліціянтів та прокурорів.

Зверніть увагу!

Влада прагне змусити українців чимшвидше повернутися до України

Консульства не обслуговують чоловіків призовного віку. Чи законно це? Пізно увечері 22 квітня українські ЗМІ …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *