Як бучацький “активіст” перед “СТОПКОРом” Юрія Делявського”відмазував”

У Тернопільській області сестра керівника Бучацького районного сектора Управління Державної міграційної служби Юрія Делявського відкрила без єдиного дозвільного документа автомийку «LUX WASH 24» за адресою м.Бучач Тичини 3 , на якій здійснюється нелегальний продаж алкоголю.

16.12.2020-р. активісти ГО «Стоп корупції» спільно з представниками місцевого відокремленого підрозділу провели рейд у Тернопільській області. Було виявлено, що сестра пана Делявського, Людмила Лучко, разом із своїм чоловіком Романом відкрила автомийку, де займається незаконною діяльністю та здійснюють нелегальний продаж алкоголю . Продавець заявив ,що працює офіційно, почав нервувати, робити кудись дзвінки та з робочого місця втік.

Після приїзду поліції, яку викликати активісти “СТОПКОР” на авто мийку з’явився місцевий «активіст» Роман Довбенко – так дана особа себе представила.

Бучацький активіст почав всіх переконувати, що все законно і він є близьким товаришем начальника паспортного столу Бучача сестра якого є власницею даного закладу. Пан Довбенко наголосив, що може посприяти у наданні його друзями дозвільних документів. Не дочекавшись обіцяного сприяння від Довбенка представники «СТОПКОРу» вирішили навідатися у паспортний стіл та поставили запитання самому Юрію Делявському.

Делявський відповів, що не знає про що говорив на авто мийці його товариш Довбенко, але запевнив, що усі дозвільні документи є, а сам він до авто мийки ніякого відношення не має. На запитання чи йому відомо про кримінальне провадження щодо чоловіка його сестри Лучко Романа відповів, що про вирубку лісу ніколи не чув та йому нічого не відомо.

 P.S.  Детальніше  про авто мийку за адресою м.Бучач., вул.Тичини 3-К:, а не  Тичини 3 , системну вирубку лісу та транспортуванням за кордон ,  про діяльність  бучацького “активіста” та його господаря паспортиста  Юрія Делявського  у журналістських розслідуваннях:

1 Хто “кришує” у .Бучачі незаконну автомийку підлеглого Давибіди – Юрія Делявського?

2.   Два в одному — Бучацька бурякова станція та автомийка «LUX WASH 24»

3. “Рубай, мий, продавай”- бізнес бучацького паспортиста Юрія Делявського

 

 Роман Довбенко:

1.  Навіть обшукав особисті речі завбібліотеки, де знаходилися харчові продукти

2.  На Тернопільщині люди просять ідентифікувати”Чорта”,який наніс жінці тілесні ушкодження

3У Бучачі порушники карантину залякують людей

4.  На Тернопільщині один із”активістів самовизначається, паплюжачи інших

5.  У “активіста” із Бучача психічний феномен — розщеплення особистості

6. Хто такі на Тернопільщині Бучацькі “активісти”?

 

 

Зверніть увагу!

“Комерсант у мантії” із Тернопільського апеляційного суду – Ваврів

Нагадаємо, що 16 грудня 2023 року о 00 год. 56 хв. у Тернополі патрульна поліція …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *