На Тернопільщині лісники  роблять з активістів “дурників”

Нещодавно в інтернет-виданнях Тернопільщини, було опубліковано інформацію від відомої на Монастирищині активістки Ірини Ванат про  масштабну лісову «аферу»  на 5 тис.га

Вчора 21.03.2020р. розпочалося інформаційне переслідування Ірини Ванат, про що активістка написала на своїй сторінці у соціальній мережі facebook:

Сьогодні вийшла публікація Стопфейк від Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства , в якому вони вчергове розповідають про нібито  неправдиві новини, які я пишу..про відомі тільки їм фейки..

А тепер я хочу запитати Олександр Богомол  . ГУНП В Тернопільській Області Генеральна прокуратура України Державне агентство лісових ресурсів України.  – скільки це буде ще продовжуватися..?

Дивимося уважно фото №2..

Я це все сама намалювала.?

Я директор Бучацького лісгоспу Чапран.,,який поставив мокру печатку та підпис.?

Від 9 березня 2021 р.,в якому Бучацьке лісове господарство погоджує передачу 5 тис га в приватні руки.

Пан О.Яремко, то хто тоді подає фейкову інформацію – активістка чи особи..які отримують зарплати  та утримуються  за  кошти платників податків з державного бюджету Україні та наші внески.. ..?

Я дуже вас розумію.,що ви не сподівалися і  вам це дуже не сподобалося ,що я маю ці папери на руках.,саме тому вам не вийде вчергове зробити з мене особу,яка пише не правдиву інформацію..

Всі документи.,які я маю по  озвученому мною питанню, я додам компетентним органам уповноваженим на такі дії…!

P,S. Стосовно угідь.,то ці угіддя були до 2030 року в праві користування,м аж доки за вашим безпосереднім лобіюванням цього питання в 2019 р – депутати Тернопільської ОР.,хай це буде на їхній совісті- проголосували саме  так,як вам було це потрібно.,я особисто була на цій сесії і бачила.,чула ,що відбувається насправді в сесійні залі..

Я особисто тоді просила вас.,цього не робити.,але ви це все таки зробили і 09 березня 2021 р.- я зрозуміла чому ви це зробили тоді..

P.S До поливання брудом  Ірини Ванат задля “відбілення ділків”  було залучено із м.Бучач  скандально відомого “чорнушника”, “активіста” по найму – Романа Довбенко.

Зверніть увагу!

Раптова хвороба підірвала здоров’я “мажорних” ухильників від призову.

Незважаючи на постійну  мобілізацію в Україні, жодна з хвиль не торкнулася чиновників, бізнесменів та їхніх …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *